Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les buns
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g de farine à pain
- 10 g de sel
La garniture
- 200 g d'oignons, coupés en tranches (7-8 mm)
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, coupées en rondelles (2-3 mm)
- 150 g de poivron rouge, coupé en lanières (1 x 4 cm)
- ½ c. à café de sel
- 100 g de tomate, coupée en tranches
- 60 g de fromage râpé, type emmental
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1482.1 kJ / 354.2 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 570 mg
Alternatieve recepten
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Bretzel aux 3 fromages
1h 5 min
Focaccia aux champignons et butternut
2h
Cheese naan indien
2 godz. 40 min
Burger de bahn mi à la vapeur avec cornichons de carotte
45min
Pides aux trois fromages
1h 40min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5 min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3 godz. 5 min
Focaccia sauge et pommes de terre
2h 50min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1 godz. 20 min
Fajitas aux restes de poulet
1 godz. 20 min
Minifocaccias fantaisies
2 godz. 15 min