Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
TM6 TM5 TM31

Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi

5.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

Maionese al wasabi

  • 250 g di olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Gamberi in pasta kataifi

  • olio di arachidi q.b.
  • 16 gamberi crudi sgusciati, puliti del filo intestinale
  • 150 g di pasta kataifi

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
892.8 kJ / 213.4 kcal
Eiwitten
6.3 g
Koolhydraten
4.5 g
Vetten
18.9 g
Verzadigd vet
1.9 g
Natrium
121.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten