Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
2
Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
of 1 TL Thymian, getrocknet - 150 g Ziegenfrischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 584 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 541 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20 min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Limettenbutter
5 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30min
Linsen-Curry-Aufstrich
40min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min
Dattel-Speck-Dip
30min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min