Onigiri
TM6

Onigiri

4.3 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Cottura riso

  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale

Onigiri

  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    of 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1204.5 kJ / 287.8 kcal
Eiwitten
7.3 g
Koolhydraten
60.4 g
Vetten
3.6 g
Verzadigd vet
0.4 g
Vezels
0.8 g
Natrium
507.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten