Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Uova
- 100 g di salsa di soia
- 30 g di sakè
- 40 g di zucchero grezzo di canna
- 3 uova fredde
- 1000 g acqua
Brodo
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di porro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fette
- 1500 g di acqua
- 400 g di pancia di maiale disossata con la pelle
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
of ½ dado per brodo di carne - 15 g di salsa di soia
- 5 g di zucchero grezzo di canna
Terminare la preparazione
-
50
g di funghi shiitake freschi a fette
of 20 g di funghi shiitake secchi ammollati in acqua tiepida per 5 ore - 200 g di noodles per ramen secchi
- 1 cucchiaio di olio di sesamo
- 6 fettine di lonza di maiale
- 2 cucchiai di sakè
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 2 fogli di alga nori, a listarelle
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1953 kJ / 466.8 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1732.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi donuts
50 min
Onigiri
1h
Gyoza
1h
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Pad thai
45 Min
Bento box
40min
Ravioli cinesi
1h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Ramen
14h 30min