Mousse ai frutti rossi
TM31 TM5 TM6

Mousse ai frutti rossi

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti, freschi (es. fragole, lamponi...)
    of 300 g di frutti rossi, congelati (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g formaggio fresco spalmabile
    of 250 g di ricotta
  • 250 g di panna, min. 30% di grassi fredda

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1432 kJ / 342 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
38 g
Vetten
18 g
Vezels
1.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten