Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
of ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 516 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Pane di frumento e farro
12h
Pane rustico
2 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Pane rustico
2 Std.
Polenta
1 Std.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Panini di San Gallo
26h 30 min.
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pizza alla farina di farro
Geen beoordelingen
Panini integrali per hamburger
Geen beoordelingen
Pane integrale
Geen beoordelingen