Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
of ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 516 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Pane veloce
1h 15min
Pane integrale in cassetta
4h
Pesto alla genovese
10min
Pane rustico
2h
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Grissini
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale
Keine Bewertungen
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min