Apparaten en Accessoires
Pane rustico
Voorbereiding 15min
Totaal 2u.
35 fette
Ingrediënten
-
600 g di semi di frumento
-
400 g di acqua
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (12 g)30 g di lievito di birra fresco
-
120 g di latticello
-
150 g farina per pane + q.b.
-
2 cucchiaini di sale
-
1 cucchiaio di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
3 g
Calorieën
291 kJ /
70 kcal
Vetten
0 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette con thermomix
198 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Pane alle olive
2u. 20min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pane rustico
2u.
Grissini
2u.
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pasta sfoglia veloce
2u.
Panini di San Gallo
26u. 30min
Pane di segale vallesano
10u.
Sgonfiotti fritti
Geen beoordelingen
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Bürli con segale
12u.