Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
of 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 120 g di latticello
- 150 g farina per pane, + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Crostata alle mele
1 Std.
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Pane alle olive
2h 20min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pane rustico
2h
Panna cotta
6 godz. 30 min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2h
Pizza alla farina di farro
Keine Bewertungen
Alberello di cioccolato
10 Std.
Pollo alla pechinese
Keine Bewertungen