Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Il pan di Spagna al cioccolato
- 10 - 15 g di burro, per lo stampo
- 120 g di farina, + q.b. per lo stampo
- 2 tuorli d'uovo
- 4 uova intere
- 140 di zucchero
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 20 g di maizena
- 1 cucchiaino di lievito in polvere, (½ bustina)
- 20 g di cacao in polvere
La composizione della torta
- 370 g di amarene sciroppate (pesare sgocciolate) e lo sciroppo a parte
- 300 g di zucchero a velo
- 50 g di liquore Kirsch
- 800 g di panna (35 % di grassi), molto fredda
- 400 g di mascarpone
- 300 g di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3748 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa al burro
5min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Biscotti di linz
3h 15min
Crostata di mele
1h 15min
Knöpfli
50min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Läckerli di Basilea
1h 10 min
Biscotti milanesini
3 godz.
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min