Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Il pan di Spagna al cioccolato
- 10 - 15 g di burro, per lo stampo
- 120 g di farina, + q.b. per lo stampo
- 2 tuorli d'uovo
- 4 uova intere
- 140 di zucchero
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 20 g di maizena
- 1 cucchiaino di lievito in polvere, (½ bustina)
- 20 g di cacao in polvere
La composizione della torta
- 370 g di amarene sciroppate (pesare sgocciolate) e lo sciroppo a parte
- 300 g di zucchero a velo
- 50 g di liquore Kirsch
- 800 g di panna (35 % di grassi), molto fredda
- 400 g di mascarpone
- 300 g di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3748 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne
2sa
Crema Thermomix®
45 dk
Corona dei Re Magi
2h 15min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Condimento allo yogurt
5 Min
Crema Thermomix®
45 dk
Omini di pasta (Grittibänze)
2sa 10 dk
Carac (Tortini al cioccolato)
2sa
Creste di gallo all'anice
Geen beoordelingen
Torta speziata al cioccolato
Geen beoordelingen
Treccia della domenica in due varianti
2sa 10 dk