Compatibele versies
Peixe a vapor com molho de pimentos e lentilhas picantes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 300 g lentilhas verdes secas demolhadas e escorridas
- 750 g água
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 5 - 7 pitadas de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 250 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 80 g azeitonas pretas s/ caroço, mais q.b. p/ guarnecer
- 800 - 850 g filete de peixe branco (por exemplo robalo, bacalhau, etc.), (3 cm de espessura aprox.) (ver dica)
- 150 g tomate em lata
- 10 - 12 folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 10 g vinagre balsâmico
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1862.7 kJ / 445.2 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 890.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelado de baunilha
12h
Torrada Keto com tomate, mozarela e rúcula
1h 10min
Pão caseiro
2 Std.
Molho de legumes
Geen beoordelingen
Palitos de queijo e sementes de abóbora
Geen beoordelingen
Cocktail Hugo Spritz
25 Std. 10 Min
Suco de cenoura com limão
5min
Pão de leite com crumble de pera e noz -TM5
Geen beoordelingen
Caruru
1h 10min
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
3h 40min
Salada de espargos com queijo mozarela e pistáchio
1 godz.
Massa de pimenta dos Açores
5min