Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno (30 g circa)
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco, secco
- 720 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne o vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7249 kJ / 1733 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 250 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30 min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 min
Vellutata di verdure
40 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Polenta
1h
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Pasta e fagioli
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1sa 30 dk
Risotto alla parmigiana
30 min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Purè di patate
50 min
Purea di patate
45 min