Risotto alla parmigiana
TM31 TM5

Risotto alla parmigiana

4.6 (83 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 scalogno (30 g circa)
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco, secco
  • 720 g di acqua
  • 1 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) di carne o vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale

Voeding
per 4 porzioni
Calorieën
7249 kJ / 1733 kcal
Eiwitten
37 g
Koolhydraten
250 g
Vetten
58 g
Vezels
7.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten