Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di foglia di basilico fresco
- 150 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 190 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1hod.
Marmellata di fragole
1 godz. 5 min
Panna montata
10 dk
Confettura di pesche e banane
Keine Bewertungen
Ragù di lenticchie
1 Std. 30 Min
Pesto alla genovese
10 dk
Dado vegetale
50 Min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Besciamella
15min
Pesto alla genovese
20 Min
Besciamella
15min
Purè di patate nature
55 Min