Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
40
g di speck tirolese a listarelle o a cubetti
of 40 g di prosciutto crudo a listarelle o a cubetti - 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
- 800 g di lonza di maiale in un solo pezzo
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di patate a fette (½ cm)
- 600 g di latte intero
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3157 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 54.8 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Lonza alla salvia
1h 10min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Polpette al sugo
40 min
Polpette al sugo
50 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20 min
Purè di patate (TM6)
1h