![Laugenzopf Laugenzopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69bece75f00748be5f51fe4b15876b59/Derivates/40e3968d308a81d8c186c3f89a06e50786d68d23.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
- 40 g Natron (z. B. Kaisernatron)
- 2 Eiweiß
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
of grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 348 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Frühstückshörnchen
1 godz. 20 min
Herzhafte Käse-Sesam-Häschen
2 Std.
Tannenbaum-Brioche
2h 30min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Joghurt-Brioche-Röllchen
7h
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min
Dinkel-Seelen
9 Std.
Italienische Ciabattas
4h 30min
Baguettes auf die Schnelle
50 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Dinkel-Bürli
11 Std.