Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- Butter zum Einfetten
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
- 4 g Natron (ca. 1 gestr. TL) (z. B. Kaisernatron)
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
of grobes Salz zum Bestreuen - 2 Eiweiß
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 354 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 196 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fladenbrot
2h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Laugen-Minis
2h 15 min
Tannenbaum-Brioche
2h 30min
Italienische Ciabattas
4h 30min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50min
Dinkel-Seelen
9h
Grillbrote
1h 40min
Softe Frühstücksbrötchen
1h 45min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Buttermilch-Weckchen
1h 30min