Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kuchenteig
- 160 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 45 g Backkakao
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 3 Eier
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 130 g dunkles Bier (z. B. Guinness)
- 70 g Sahne
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 10 g Backpulver
-
5
g Ahornsirup
of 5 g Honig - 2 Prisen Salz
Glasur und Fertigstellung
- 75 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 20 g Kokosfett, in Stücken
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2h 15min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 Std.
Kokos-Mini-Guglhupfe
1 Std.
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12 Std.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Orangen-Schoko-Kuchen
1 Std.
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2h
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3h