Compatibele versies
Salada de trigo sarraceno e queijo de cabra assado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sementes de sésamo, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g chalota
- 70 g vinagre
- 30 g azeite
- 1020 g água
- 15 g mostarda
- 15 g mel
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de pimenta branca
- 200 g trigo sarraceno
- 500 g cenouras coloridas descascadas, cortadas longitudinalmente em metades ou em quartos
- 300 g cebola roxa cortada em fatias (7 mm aprox.)
- 60 g açúcar amarelo
- 320 g queijo de cabra cortado em pedaços (80 g cada aprox.)
- 200 g espinafres baby frescos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1913 kJ / 457.2 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 78.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 901.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1h
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Salada de carne com erva-príncipe
Geen beoordelingen
Caldo de beterraba
Geen beoordelingen
Pão de legumes com molho
Geen beoordelingen
Café com leite de amêndoa
Geen beoordelingen
Pão chalá vegan
2h 30 min
Tisana de salva e louro
15 Min
Tofu assado de lentilhas vermelhas
8 Std. 30 Min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30min
Pastéis de massa tenra de borrego
2h