Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Gouda, mittelalt, in Stücken
-
½
Bund glatte Petersilie, abgezupft
of ½ Bund Koriander, abgezupft - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 30 g Öl
- 600 g Tomaten, in Würfeln (2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 240 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 4 Eier
- 4 Maistortillas
- 2 Avocados, reif
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 1458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30min
Chili-Cheese-Fries
40min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1h
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40min
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1h
Miso-Udon-Nudeln
20min
Kimchi-Risotto
25min
Vegane Asia-Bowl
30min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50min