Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 653.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 15min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min
Risotto alla zucca
30min
Besciamella
15min
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Besciamella
15min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Scarcedda lucana
2 Std.
Purè di patate nature
55 Min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1hod.
Polpette fritte
40 Min