Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 300 g de jugo de naranja
- 8 g de agar agar
-
30
g de azúcar morena
of 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, en rebanadas finas (2-3 mm)
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 29.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa fría de fresas con helado de vainilla
10 Min
Pastel de zanahoria
2 Std. 55 Min
Pastel de zanahoria Victoria
50min
Carnitas de Marlin
40 Min
Piña al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min
Nieve de sandía y jamaica
5 Std.
Gelatina de mango
15 Min
Desayuno en cama: Crepas de rosas
25 Min
Panqué de plátano y cocoa
1 Std. 45 Min
Tarta de elote
1 Std. 20 Min
Pastel Persa de zanahoria y coco
2h 20 min
Ponche de adviento
15 Min