Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 300 g de jugo de naranja
- 8 g de agar agar
-
30
g de azúcar morena
of 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, en rebanadas finas (2-3 mm)
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 29.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12sa 30 dk
Pan plano arcoíris
50min
Esquites de chayote
25min
Jaleas potenciadoras de la belleza
1h
Golden Lassi Smoothie TM6
10min
Fideos de espirulina con verduras de verano
1h 45min
Desayuno en cama: Blinis de betabel con salmón
15min
Té de chocolate TM6
10min
Plátanos y camotes al Varoma
1h 15min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1h 35min
Duraznos horneados con merengue
40min
Ponche de frutas sin azúcar
35min