Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de arroz para sushi
- 20 g de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de carne de cerdo magra, cortado en tiras (1 cm x 3-4 cm), seque con toallas de papel
- 410 g de agua y un poco más
- 1 cdita de polvo de 5 especias
-
10 - 12
de hongos shiitake frescos, cortados en rebanadas (aprox. 1 cm)
of 10 - 12 de hongos shiitakes secos, remojados (aprox. 20 min) antes de cocinarlos, escurridos y en rebanadas (aprox. 1 cm) -
5
g de vino de arroz Shaoxing
(optioneel)
of 5 g de vinagre de arroz (optioneel) - 10 g de vinagre de arroz negro Chinkiang
- 10 g de salsa de soya baja en sodio
- 5 g de salsa de soya obscura
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de sal
- ¼ - ½ cdita de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 902 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta de verano con salsa de palomitas a las hierbas
45 min
Adobo con carne
50 min
Carne deshebrada en cocción lenta
4 godz.
Pierna de cerdo colorada
1h
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Boeuf burguignon
1sa 10 dk
Filete de pescado con costra de café
30 min
Goulash
1 Std. 40 Min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 min
Milanesas de res
1 Std. 40 Min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Pollo a la paprika en olla
45 min