Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
of 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 867.3 mg
Alternatieve recepten
Pollo al curry de coco con arroz
45 Min
Arroz jazmín con coco
50min
Puré de papa criolla y crema de coco
40min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Pierogi con queso y blueberry's
1 Std. 15 Min
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1 Std. 40 Min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10min
Tagliatelle de brócoli
15min
Chocolate procesado (decoraciones fáciles)
20min
Arroz basmati a las hierbas con pollo
35 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min