Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (optioneel)
- merenguitos, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 92.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 152.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas glaseadas
1 Std. 30 Min
Tacitas de queso crema
30min
Pastel floral
2h
Betún de queso crema
5min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Panqué de vainilla
2hod. 40min
Galletas de mantequilla
50 min
Chocolate caliente
15min
Pastel de abejas con glaseado
1 godz. 25 min
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min
Hamburguesas
40min
Roles de canela
2 Std. 30 Min