Compatibele versies
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (optioneel)
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Eiwitten
- 51.1 g
- Koolhydraten
- 79.6 g
- Vetten
- 60.7 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 644.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Irish Stew
2 Std. 40 Min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 Std. 5 Min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1 Std.
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min