Compatibele versies
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 16 oz cremini mushrooms
- 50 oz water
- 1 oz kombu seaweed
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 16 oz fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 2 oz tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 3 oz toasted coconut
Dumpling Filling
- 44 oz water, divided
- 17 ½ oz kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (1 in.)
- 1 oz tamari sauce
- ½ oz rice vinegar
- ½ oz coconut oil
-
1 ½
tsp grated fresh ginger, to taste
(optioneel)
of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel) - ½ oz agave (optioneel)
- 20 wonton wrappers (round)
-
microgreens
of edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Basic Quinoa
35 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Musubi a Hawaiian Snack
30min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Napa Kimchi
14h 15min
Basic Jasmine Rice
35 min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Pecan Pie Ice Cream Shake
1h
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Pour Over Coffee
5 Min
Steamed Shrimp
20 min