Compatibele versies
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 16 oz cremini mushrooms
- 50 oz water
- 1 oz kombu seaweed
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 16 oz fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 2 oz tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 3 oz toasted coconut
Dumpling Filling
- 44 oz water, divided
- 17 ½ oz kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (1 in.)
- 1 oz tamari sauce
- ½ oz rice vinegar
- ½ oz coconut oil
-
1 ½
tsp grated fresh ginger, to taste
(optioneel)
of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel) - ½ oz agave (optioneel)
- 20 wonton wrappers (round)
-
microgreens
of edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Southern Potato Salad
1hod. 15min
Basic Pinto Beans
4h 5 min
Pork Tortas
2u. 20min
Slow cooked Pears in Red Wine
Geen beoordelingen
Golden Beet Gazpacho
50min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2hod. 10min
Poi
45min
Conchas
3 Std. 15 Min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 Min
Carnitas
50min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min