Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 10 g de feuilles de persil frais
- 20 g de feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1150 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de poule
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 citron jaune non traité (zester et presser ⅓ du citron, couper les ⅔ restants en tranches pour la finition)
- 150 g de ricotta fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1049 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot blé au bœuf et au paprika
35 min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 min
Tortilla légère à la patate douce
50 min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20 min
Macaroni à la montagnarde
45 min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Wok de crevettes
35 min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30 min