Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais, équeuté
- 10 g de coriandre fraîche, équeutée
- 2 cubes de bouillon de volaille
- 4 escalopes de poulet, coupées en cubes
- 30 g de jus de citron
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
-
2
tomates, coupées en morceaux
of 250 g de tomates entières pelées au jus, coupées en morceaux - 100 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 600 g d'eau
- 220 g de riz
- 1 dose de safran
-
80
g de petits pois frais
of 80 g de petits pois surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1970.8 kJ / 467.3 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1296.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30min
Colombo de porc à la guyanaise
1 Std. 15 Min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 godz. 45 min
Poulet aux oignons, olives et poivron, riz vapeur
1h
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Poulet à l'algérienne
40min
Picadillo à la cubaine
50min
Cari poulet
45min