Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipolla, in quarti
- 50 g di bacon affumicato, a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di birra scura tipo Guinness
- 50 g di acqua
-
30
g di dado per brodo di carne
of 30 g di dado per brodo vegetale - 30 g di concentrato di pomodoro
- 150 g di birra scura tipo Guinnes
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di timo secco
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1400.5 kJ / 334.8 kcal
- Eiwitten
- 40.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 325.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4h 55min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 godz. 50 min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1 godz. 35 min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4h 50 min
Ossobuco Sottovuoto
12 Std. 40 Min
Bistecca Sottovuoto
1 godz. 10 min
Burrito di carne
1sa 30 dk
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 Std. 25 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1sa 30 dk