Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 475 g de farine à tresse
- 50 g de beurre, mou et un peu pour graisser
- 1 œuf
- 30 g de sucre
- 1 ¼ de c. à café de sel
La compote
- 400 g de cerises, dénoyautées surgelées, décongelés
- 50 g de sucre
- 30 g de jus de citron
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
Le nappage
- 300 g de lait
- 100 g de crème entière
- 30 g de beurre
- 1 c. à soupe de sucre glace pour le décor
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3084 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Pain d'épice lucernois
55min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2 godz. 30 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Grissini
2h
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Canestrelli
Geen beoordelingen
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min