Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 475 g de farine à tresse
- 50 g de beurre, mou et un peu pour graisser
- 1 œuf
- 30 g de sucre
- 1 ¼ de c. à café de sel
La compote
- 400 g de cerises, dénoyautées surgelées, décongelés
- 50 g de sucre
- 30 g de jus de citron
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
Le nappage
- 300 g de lait
- 100 g de crème entière
- 30 g de beurre
- 1 c. à soupe de sucre glace pour le décor
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3084 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Pain aux noisettes et poires
Geen beoordelingen
Riz Casimir (8 portions)
1h
Nœud au lard
2h 10min
Knöpfli
50min
Risotto au poireau
40 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Riz Casimir
45min
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h