Apparaten en Accessoires
Sauce Hollandaise
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
150 g de beurre
-
2 c. à soupe de vin blanc
-
½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
¼ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1434 kJ /
349 kcal
Vetten
37 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Printemps 2018
11 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mousse au thon
5min
Sauce béchamel
15min
Sauce hollandaise
15min
Caramels à la crème
2u.
Mousse au thon
10min
Tourte au séré et aux fraises
2u. 50min
Meringues de l'Emmental
2u. 15min
Fougasse aux olives
2u. 20min
Polenta tessinoise
45min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Pain paysan
3u.
French dressing raffiné
15min