Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le riz
- 2 gousses d'ail
- 10 g de gingembre, frais, pelé, en lamelles (2 mm)
- 50 g de ghee (voir conseil)
- 300 g de riz basmati, lavé
- 1 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de poudre de curcuma séché
- ½ c. à café de graines de moutarde noires
- 1 c. à café de curry en poudre
Les légumes
- 1000 g d'eau
- 150 g de pommes de terre à chair ferme, en dés (2 cm)
- 100 g de carottes, en rondelles (1 cm)
- 150 g de petits pois surgelés
- 75 g de noix de cajou, fraîches
- 50 g de raisins de Smyrne
La sauce et finition
- 100 g de yogourt nature
- 1 c. à café de garam masala (voir conseil)
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz aux légumes et tomates avec petits pois et maïs
35 min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 Min
Gemista (2 portions)
2hod.
Caponata de lentilles
1hod.
Chana Masala
45 min
Chicken Teriyaki
45 min
Curry de légumes et tofu
1hod.
Curry de lentilles
50 Min
Curry de légumes à l'indienne
1 Std. 10 Min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40 Min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1hod.