Apparaten en Accessoires
Halloweensalade met bloederige hummus
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (optioneel)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
397.7 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
659.4 kJ /
157.6 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
14.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Levercake
1u. 50min
Crème anglaise
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Pruimenjam
55min
Vegan kaas dip
40min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min