![Hayas Sauerteigbrot Hayas Sauerteigbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c83697967304eb5813dd755737e5a85a/Derivates/8dddc873a5da3987257ad3b8bd8d777ef0daecee.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Wasser, lauwarm
Hauptteig zubereiten und Brot backen
- 500 - 550 g Wasser, lauwarm
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen
- 250 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 30 - 50 g Wasser, lauwarm (optioneel)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 601 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 293 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Weißbrot
15 godz.
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Dinkel-Sauerteigbrot
20h
Gewürzbrot
16h 30 min
Buttermilchbrot
18h
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Bauernbrot
16 godz. 15 min