Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruche ciasto
- 300 g mąki pszennej
- 150 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 100 g wody
Nadzienie
- 500 g miąższu dyni Hokkaido, pokrojonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 500 g ziemniaków, pokrojonych w 1 cm plastry
- 200 g mleka
- 30 g masła
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 opakowanie sera brie (150 g), pokrojonego w 5 mm plastry
- 1 opakowanie szynki, w plastrach (150 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trufle nietoperze z dynią
2 Std. 30 Min
Czarna pizza z duchami
1 Std. 40 Min
Włoskie mini pasqualine z jajkiem przepiórczym
1 Std. 30 Min
Wytrawne magdalenki z chorizo, cukinią i papryką
1 Std. 10 Min
Cebule faszerowane ziemniakami (z grilla)
1 Std. 15 Min
Muffiny warzywno-jajeczne z serem
2 Std.
Straszne przekąski
1 Std. 30 Min
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50 dk
Halloweenowe parówkowe paluchy
1 Std. 10 Min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40 dk
Tarta z dynią
1 Std. 40 Min
Tarta z brokułem i łososiem
1 Std. 35 Min