Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruche ciasto
- 300 g mąki pszennej
- 150 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 100 g wody
Nadzienie
- 500 g miąższu dyni Hokkaido, pokrojonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 500 g ziemniaków, pokrojonych w 1 cm plastry
- 200 g mleka
- 30 g masła
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 opakowanie sera brie (150 g), pokrojonego w 5 mm plastry
- 1 opakowanie szynki, w plastrach (150 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trufle nietoperze z dynią
2h 30min
Halloweenowe bułeczki dyniowe
2h 40min
Czarna focaccia
2h 40min
Wielkanocny baranek z makiem
2h 15 min
Halloweenowe kapelusze czarownic
4h 45min
Tarta z kozim serem i pieczonymi burakami
2h 30min
Halloweenowe parówkowe paluchy
1h 10min
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2h 30min
Czarna pizza z duchami
1h 40min
Tarta dyniowa
3h 15min
Tarta z dynią
1h 40min
Straszne przekąski
1h 30min