Compatibele versies
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile, pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de coco
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 2 œufs
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 yaourt au soja, non sucré (125 g)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 767.9 kJ / 183.8 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au yaourt de brebis
40 dk
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3sa 20 dk
Pancakes aux fruits secs et aux dattes
15 min
Muffins à la carotte, glaçage végan
55min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3sa
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1sa 15 dk
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20 dk
Dahl de pois cassés à la patate douce
13 Std. 25 Min
Pancakes à la farine de sarrasin
30 dk
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1sa
Rochers à la banane
15 min