Compatibele versies
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile, pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de coco
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 2 œufs
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 yaourt au soja, non sucré (125 g)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 767.9 kJ / 183.8 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée d'amande
10min
Gâteau léger aux pommes
1h
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1h 15min
Lasagne de sarrasin véganes
Geen beoordelingen
Yaourt végétal au lait d'amande
12 godz. 15 min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20 min
Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne
30 min
Lait d'avoine
1 godz. 10 min
Pancakes à la farine de sarrasin
30 min
Tikka bowl façon dahl
55 min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1h