Dampet laks med ingefærsglaze

Dampet laks med ingefærsglaze

5.0 5 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portioner

Ingrediënten

  • vand
    1200 g
  • salt plus ekstra til at krydre med
    1 ½ tsk
  • ris, jasmin
    200 g
    200 g ris, basmati
  • fersk laksefilet, uden skind (ca. 100-150 g hver)
    4
  • ingefær, stødt
    2 tsk
  • sort peber, friskkværnet
    4 knivspids
  • sukkerærter
    200 g
  • ingefær skåret i 2 mm skiver
    10 g
  • honning
    80 g
  • soyasauce
    30 g
  • hvidløgspulver
    ½ tsk
  • chili, tørret i flager
    1 - 2 knivspids
  • forårsløg skåret i tynde skiver
    10 g
  • sesamfrø ristede
    1 tsk

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1536.3 mg
Eiwitten 86.8 g
Calorieën 4618.3 kJ / 1103.8 kcal
Vetten 54 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 62.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen