Samcan Babi Panggang khas Hong Kong

Samcan Babi Panggang khas Hong Kong

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 15u.
Totaal 9u. 15min
4 porsi

Ingrediënten

Bubuk lima rempah (Bumbu Ngohiong)
  • biji lada Sichuan
    2 sdt
  • bunga lawang
    3
  • biji adas kering
    2 sdt
  • kayu manis (tebal berkisar 0.5 cm)
    2 batang
    1 sdm kayu manis bubuk
  • cengkeh
    6
Samcan babi panggang khas Hong Kong
  • garam
    2 sdt
  • gula kastor
    1 sdm
  • samcan daging babi, dengan kulit (berkisar 600 g), ukuran berkisar 10 cm x 15 cm
    1 potong
  • garam laut, kasar (coarse sea salt)
    2 sdm

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 21.8 g
Calorieën 2466.2 kJ / 589.5 kcal
Vetten 55 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 0 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen