Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água, mais 1 c. de chá de água
-
300
g cogumelos frescos (shitake, pleurotus, etc.), cortados em fatias
of 300 g cogumelos Paris cortados em fatias - 50 g azeite
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 25 g gengibre fresco
- 40 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 ½ c. chá de cinco especiarias chinesas em pó
-
5 - 6
pitadas de piripíri coreano em pó (gochugaru) (ver dica)
of 2 - 3 pitadas de pimenta-de-caiena em pó (ver dica) - 1 c. chá de amido de milho
-
60
g molho de soja (tamari)
of 60 g molho de soja light - 40 g molho de ostra
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes -
1 - 1 ½
c. sopa de açúcar amarelo
of 1 - 1 ½ c. sopa de açúcar - 200 g arroz jasmine
- ½ c. chá de sal
- 100 g curgete cortada em fatias
- 100 g cenoura cortada em juliana
- 100 g couve-chinesa cortada em fatias
- 80 g milho doce em lata, escorrido (optioneel)
- 80 g germinados frescos
- Óleo de sésamo, tostado q.b. p/ temperar
- Sementes de sésamo q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1463.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cogumelos à bulhão pato
20 Min
Tofu com caril katsu vegan
1sa
Cogumelos Portobello recheados
45 Min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1 godz. 20 min
Saltear 200 g de beringela
30 Min
Saltear 400 g de beringela
35 dk
Saltear 200 g de curgete
20 Min
Saltear 200 g de pimento
20 Min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1sa
Salteado de legumes com molho de amendoim
30 Min
Saltear mistura de legumes
30 Min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 Min