Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2000
g Äpfel, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
of 2000 g Birnen, entkernt, in Stücken (siehe Tipp) - 40 g Zitronensaft (optional)
- 100 g Zucker (optional)
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 512 kJ / 122.4 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1.8 mg
Alternatieve recepten
Zwetschgen Konfitüre
45min
Konfitüre mit Gelierzucker
30min
Bratapfelkonfitüre auf Vorrat
1 godz. 15 min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45min
Eier rotbraun färben
55min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Johannisbeergelee
50min
Apfelmus
20 Min
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55min