Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm) (optioneel)
Pastry
- 150 g plain flour
- 75 g unsalted butter, chilled, diced
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 200 g bacon cubes
- 4 eggs
- 50 g milk
-
100
g crème fraîche
of 100 g fresh cream - ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1 Std. 40 Min
Béchamel Sauce
15min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Brioche Buns
2h
Crème anglaise
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Classic Quiche Lorraine
2h 45 min
Gratin dauphinois
50 Min