Compatibele versies
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g koperku, świeżego, tylko liście
- 25 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 50 g soli
- 50 g cukru
- 10 owoców jałowca, suszonych
- 10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
- 100 g ginu
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2558 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 19427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ryż z krewetkami w orientalnym sosie
55 min
Ciasto francuskie
1 Std. 45 Min
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 min
Bezglutenowe naleśniki z kaczką po pekińsku
8h 50min
Filet z białej ryby (sous-vide) z pieczonymi warzywami (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 30 min
Czarny makaron
1 godz.
Biff à la Lindström
25 min
Pierożki na parze z wieprzowiną
1 godz.
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1 godz. 50 min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 godz.
Ryba w cieście bazyliowym
1 godz.
Ryba na parze z zielonym purée
50 min