Compatibele versies
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte à pizza
- 210 g d'eau
- 5 g de levure fraîche
- 1 c. à café de sucre
- de l'huile d'olive extra vierge, pour graisser et assaisonner
- 350 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, en tranches (5 mm)
- 1 pincée de thym déshydraté
- 120 g de mozzarella, en tranches (7-8 mm)
- 100 g de cèpes frais, en tranches
- 120 g de saucisse crue, sans peau, émiettée
- 2 pincée de poivre noir moulu
- 1 pincée de sel
- 1 brin de romarin frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sichuan spaghetti
Geen beoordelingen
Pain curry-carotte
Geen beoordelingen
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 Min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Geen beoordelingen
Croissants aux noix végans
2h 10min
Salade Waldorf sur feuilles d'endives
30min
Manneles
1h 30min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1h
Légumes farcis
1h 20min
Chilli con carne
40min
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1h 35min
Pâtisseries méditerranéennes
Geen beoordelingen