Sambal petai udang

Sambal petai udang

4.9 17 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
3 porsi

Ingrediënten

  • minyak goreng
    50 g
  • bawang merah
    80 g
  • siung bawang putih
    4
  • kemiri
    5
  • terasi
    20 g
  • cabai kering dibilas, direndam, dan biji dibuang
    10
  • bawang bombai (berkisar 1 bombai), iris-iris
    100 g
  • petai dikupas
    100 g
  • garam
    1 jumput
  • gula
    20 g
  • udang utuh ukuran sedang, dibersihkan dan kulit dibuang
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 20 g
Calorieën 1583 kJ / 378 kcal
Vetten 23 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 23 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen