Pai daging sapi dan bir

Pai daging sapi dan bir

Geen beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
4 porsi

Ingrediënten

Daging sapi dan bir rebus
  • minyak zaitun
    40 g
  • daging sapi (for stewing), cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • garam
    1 sdt
  • bubuk lada
    2 jumput
  • bawang bombai cut in pieces
    150 g
  • maizena
    15 g
  • air
    250 g
  • bawang prei cut in slices
    150 g
  • bir hitam
    330 gram
  • daun thyme segar
    1 sdt
  • saus Worcestershire
    1 sdm
  • pasta kaldu daging, homemade
    ½ sdt
    ½ dadu kaldu daging (untuk 0.5 l)
Pastri dan susunan
  • tepung terigu
    150 g
  • mentega cold, cut in cubes
    65 g
  • telur
    1
  • garam
    ½ sdt
  • kuning telur lightly whisked, for glazing
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 39 g
Calorieën 2711 kJ / 647 kcal
Vetten 35 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 36 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen