Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carotte moyenne pelée, en morceaux
- 1 oignon moyen, en morceaux
- 1 branche de céleri, en tranches
- 600 - 750 g de poulet fermier, avec os et peau, en morceaux (cuisses, poitrines)
- eau, pour couvrir (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
- 1 c. à thé de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 482.7 mg
Alternatieve recepten
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Herbes salées
15min
Cornichons à la bière
24j 20 menit
Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe
2 godz. 45 min
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8h 10min
Maïs vapeur au chili et à la lime
25min
Cobbler aux pêches
2 godz. 35 min
Lait de cajou (Métrique)
5min
Bouillon de volaille maison
1u. 45min
Salsa à la mexicaine
1 Std. 25 Min