![Sauce à salade au fromage bleu Sauce à salade au fromage bleu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9ab6c2c40686c9b94323f37a59e4610c/Derivates/993bb4a4b54868dd75aee93a2e868c20678174d1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jus et zeste
- 30 g d'échalotes sèches (échalotes françaises)
- 1 gousse d'ail ou 1 gousse d'ail confit (facultatif) (voir Conseil)
- 320 g de fromage à pâte persillée (bleu) (par ex. Roquefort, Gorgonzola), (160 g + 160 g), plus un supplément pour décorer
- 175 g de crème sure
- 175 g de mayonnaise
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- sel, selon le goût
- ½ c. à thé de poivre noir moulu
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, finement hachée
- Voeding
- per 15 g
- Calorieën
- 227.4 kJ / 54.3 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 88.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3 Std.
Bol repas arc-en-ciel
1hod. 15min
Tacos al pastor au chou-fleur
1hod. 10min
Poulet sauce mole verde
1hod. 5min
Bouilli de fruits de mer
Geen beoordelingen
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40min
Téquila sour (Métrique)
10 Min
Sangria glacée (Majorque)
4 Std. 10 Min
Salmorejo
10 Min
Salade de melon d'eau, vinaigrette balsamique crémeuse et noix caramélisées
25 Min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Sandwiches de salade aux œufs
25 Min