Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 370 g água
- 2 - 3 g fermento de padeiro fresco
- ½ c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. sopa de curcuma em pó
- 1 c. chá de sal
- 20 g sumo de limão (½ uni. aprox.)
Cobertura
- 150 g queijo mozarela cortado em fatias (7-8 mm aprox.)
- 50 g cebola cortada em anéis (5 mm aprox.)
- Azeite q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 8 flores de curgete
- 8 filetes de anchova, em óleo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 83.3 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 532.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscoitos de gengibre
40 min
Bolinhos de canela
25min
Vulcões de coco com chocolate
Geen beoordelingen
Pão sueco com salmão e couve marinada
2 Std.
Beijo cor-de-rosa
1 Std. 20 Min
Sorvete de melancia e hortelã light
8h
Quadrados de melancia
7h
Mistura de especiarias de Natal
5min
Crumble de pera com chocolate
30 min
Espelta
8 Std. 40 Min
Bolo de iogurte e ameixa
50 min
Queques – uma massa, vários sabores
25min