Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 210 g de crème, min. 30% M.G.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre, en un seul morceau
- 1 c. à soupe de vinaigre
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour le cercle
- 100 g de sucre en poudre
- 1 oeuf
La crème chantilly à la vanille
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sablés à l’ananas
Geen beoordelingen
Les gaufres de la foire
3h
Mille-feuille chocolat-caramel
Geen beoordelingen
Shortbread caramel au beurre salé
2 godz. 25 min
Gâteau individuel chocolat et fraises
50min
Meringues fantômes
12h 25 min
Muffins de spaghetti
55min
Tagliatelle aux cèpes
1h
Brownies
50min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1h
Burger de saumon farci au gruyère et sa salade
1h 5min
Mousse au chocolat glacée
Geen beoordelingen