Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait (2 jours avant)
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de miel
- 140 g chocolat au lait, en morceaux
Les macarons (la veille)
- 150 g de sucre glace
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- 4 blancs d'oeufs (120 g)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
Le jour même
- 80 g de chocolat fondant, en morceaux
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1 Std. 50 Min
Crème au beurre à la meringue suisse
50 min
Lemon curd
20 min
Parfait vanille-mascarpone
2 Std. 40 Min
Macarons Père Noël
3h 20min
Cheesecake basique
10hod.
Tarte à la confiture de baies mélangées
2 godz. 35 min
Sauce caramel vanille bourbon
40 min
Biscuits croissants de massepain
30 min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 min
Cheesecake noix de coco-caramel
3 Std. 40 Min
Granité au café
Keine Bewertungen