Compatibele versies
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Confitura de tomate concentrado
- 170 g de tomate concentrado
- 75 g de azúcar
- 20 g de vinagre
- 20 g de agua
Steak Tartar
- 200 g de solomillo de ternera (en trozos de 3 cm, parcialmente congelados durante 30-60 minutos, ver sugerencia)
- 10 g de cebolla
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 1 cucharadita de mayonesa
- ½ cucharadita de mostaza
- ½ cucharadita de tabasco
- 1 cucharadita de salsa inglesa
- 2 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2038 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 464.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos pulled pork con cerveza negra (Cocción lenta)
5h
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Steak tartare
30 min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 Std.
Ceviche de pulpo
10 min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1h 15min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Tartar dos salmones
20 min