Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orangenpudding
- 60 g Zucker
- 6 Streifen Orangenschale, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 30 g Speisestärke
Teig und Fertigstellung
- 210 g Milch
- 120 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 650 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 30 g Rum
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Weizenmehl Type 550, zum Bemehlen
- 50 g Schokotropfen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 23 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhrenbrot
2 Std.
Joghurt-Kirsch-Riegel
5h
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 45 min
Osternest
2 Std.
Streuselzopf
1 Std. 30 Min
Vanilleschnecken
7 Std. 30 Min
Pizza für Hungrige
1 Std. 30 Min
Brioche mit Cremelikör
5h
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Stollen-Butterkuchen
2h 45 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min